söndag 4 september 2011

45 cm, 1 min

Ja, så var det tyvärr bestämt. Med andra ord: Så är bestämt. Vissa människor har så svårt att motstå grupptrycket att de heller gör en idiot av sig själv på Facebook.

Hur många har inte har sett "39 cm, 2 min"n (eller liknande) som tjejers statusuppdatering de senaste dagarna? Den första siffran står för skostorlek, och sedan ska man logiskt nog lägga till "cm" för att göra det dummare än vad det redan är - hur många har 39 cm långa fötter? Den andra siffran betyder "så här lång tid tar det för mig att fixa mitt hår". Och detta för att...

*drumroll*

HÖJA MEDVETENHETEN OM BRÖSTCANCER!

Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta. Och just av den anledningen är det här faktiskt något positivt, för hur ska man kunna skratta åt något så meningslöst och orelaterat? Och hur ska man kunna gråta bara för att en miljon människor samtidigt visar sin ickeexisterande IQ-nivå?

Skriv en vettig statusuppdatering i stället som faktiskt har något som helst med bröstcancer att göra, eller skänk pengar till Cancerfonden. Att posta sin skostorlek och hårfixningstid på Facebook kommer nog inte att rädda så där jättemånga kvinnor från en tidig död.

Inga kommentarer: