måndag 4 juli 2011

Sucking the marrow

Jag har hela tiden jag har bott i Växjö gillat att utforska staden och dess omgivningar. Nu är jag inne på mina sista dagar här och igår kväll tog jag en lång kvällspromenad på mitt kära Norr, på gång- och cykelvägar som jag delvis faktiskt har missat tidigare, och jag hann också med en sväng inom Fyllerydskogen när elljuset precis hade tänts. Vackert och stillsamt, knappt en människa ute. Så lär det inte bli i min nya stad, och framför allt kommer jag inte ha nära till naturen på samma sätt. Ändå känns det som om gräset kan vara grönare på den andra sidan med tanke på allt det som gör Malmö så speciellt.

Ännu en dag av fixande i lägenheten idag. Det är faktiskt inte så värst mycket kvar att göra nu med själva packandet. En dags jobb till, ungefär. Så idag har jag unnat mig att se på två filmer - Sömnlös i Seattle på DVD (fick den idag) och Transformers: Dark of the Moon på bio. Den senare var faktiskt riktigt bra, speciellt den sista timmen som bestod av en sanslös 3D-battle bland skyskraporna i Chicago. Tror aldrig jag har sett något mäktigare i effektväg. Nu på kvällen har jag också hunnit med första avsnittet av Game of Thrones, en serie som lovar gott och som jag nog kommer börja följa.

Imorgon blir det en utflykt till Kosta med Allyson och Linda - mycket trevligt! Jag var i Kosta för ett par månader sen men då var vi "bara" på hyttsill och hann bara se en kvart av glasmuséet eller vad det heter. Imorgon blir det väl mer outleten som lockar, så det ska bli spännande att se vad den har att erbjuda. På kvällen kommer en flyttsnubbe hit och ska lämna ett anbud. Och så måste jag tvätta, blä.

Om fyra dagar är jag i Tromsö - gött!!!

Inga kommentarer: