torsdag 22 maj 2008

Pasqua Swedish tour, part deux

Tillbaka från Göteborg. Har bara varit borta 1½ dygn men det känns som längre, för att det har varit så intensivt. Det är ingen lek (fast det är väldigt kul för det mesta) att ta hand om 32 stycken 12-13-åringar på en klassresa, även om man är sju vuxna. Som lärare får man ju ändå lite extra ansvar. Vi har varit på Liseberg så klart (åkte som en galning, Liseberg är som vanligt världens bästa ställe typ) men även Älvsborgs fästning, åkt Paddan och varit på Universeum. Sov i stugor på Lisebergs vandrarhem Kärralund. Hade förberett mig på att ungarna skulle vara uppe hela natten och röja, men de var nog ganska döda efter den lååånga dagen (vi samlades redan 6.30 på morgonen nere på stan) så de verkar ha slocknat ganska fort. En kille hade visserligen varit vaken nästan hela natten men det berodde på att en av papporna (som sov i hans stuga) snarkade... :)

Det är en helt underbar klass vi har, jag och min kollega. Kommer bli tufft att släppa dem om några veckor så klart. Så är det alltid. Men värre är det att vi två inte får jobba ihop längre. Blä.

Ja ja, nu laddar vi om. Imorgon är det Fredagsfestivalen på Amfium och på lördag kommer mina föräldrar. På söndag blir det Indy 4 på bio! :D

Inga kommentarer: