söndag 13 februari 2011

Vi glömmer den här dagen

Usch, jag har verkligen druckit lite för mycket den senaste veckan. Det har varit fester och lite andra grejer. Igår Allysons 25-årsfest och det är klart det slank ner en del liksom. Supertrevlig fest (förlåt för lite väl tilltrasslad quiz - jag la nog ner lite väl mycket tid på den), jättekul på De Luxe efteråt, absolut inget att klaga på. Men man kan inte leva hur dekadent som helst och tro att man exempelvis ska göra ett bra Göteborgsvarv i maj. Och på onsdag är det AW på Bishop. Bara att kapitulera.

Men den här dagen har varit lite sub-par. Ingen direkt baksmälla men en allmän trött- och seghet kombinerad med hederlig dagen-efter-ångest - så där generell och diffus som den alltid är. Men nice att Bob kom upp och att Weronica kom ner och allt det där.

Nu ska det jobbas en vecka till - kommer bli mycket att göra - och sen är det lov och London! Sweet! Lägg till detta att Big Brother börjar på söndag så kommer det bli ett djävulusiskt fint sportlov. Det är väl typ längdåknings- och skidskytte-VM också den veckan, så frågan är hur mycket jag kommer se av London, haha... nejdå, där går gränsen.

Inga kommentarer: