onsdag 12 januari 2011

Stammiskrubb

Det är ingen tvekan om att Venezia är den restaurang i Växjö jag kommer att sakna mest. Man blir liksom aldrig besviken där. Trevlig personal, mysig stämning, gott vin och framför allt en Carbonara som inte är av den här världen. Och precis runt knuten dessutom!

Var och kollade på ett par lägenheter idag; en i Sandsbro (precis vid Toftasjön) och en på Vintervägen. De var fina men det som överraskade mig var att det kändes som om hyresgästerna försökte göra allt för att övertyga om att allt var så himla bra med just deras lägenhet. Borde ju inte spela nån större roll när man har en hyresrätt liksom. Eller jo iofs, de ville ju båda två slippa betala hyra under uppsägningstiden. Case closed.

Ska göra comeback i kören imorgon. Vet inte riktigt hur smart det är, med tanke på att det förmodligen bara handlar om en termin och att jag mer eller mindre måste återvända till Växjö för att sjunga konserter i höst. Men jag är sugen på att sjunga igen - ett års paus var precis lagom. Det är tydligen kyrkorepertoar som gäller under våren, vilket kan bli riktigt spännande - det brukar finnas fantastiska arr till sånt och många kyrkor har grym akustik. Så nu jävlar ska Gud prisas.

Inga kommentarer: