måndag 7 mars 2011

Stuck on Earth

Fick av nån anledning en ALF-revival ikväll. Jag behövde det efter en mindre perfekt dag. Hur trött blir man inte på sig själv liksom? SÅ smart att spara pengar på att sluta betala mopedförsäkring när man ändå inte ska använda den... eller inte! Straffavgiften för att inte betala försäkringen när man inte ställt av fordonet är sex gånger högre! Ya, that's right! Nu är skrothögen avställd i alla fall. Nästa projekt är att försöka sälja lite delar som fungerar ganska bra fortfarande. Kanske finns någon som vill köpa hela mopeden annars - den funkar faktiskt fortfarande och med en ny förgasare och nya bromsar skulle den vara good as new!

Just det ja, ALF. Här jo go:

http://www.youtube.com/watch?v=UDW7-zgZ9Tc&feature=related

(Inbäddning avaktiverad på begäran av användaren... why, oh why göra sig det besväret? Vissa dagar måste jag bara klaga på allt och alla. Hornen i pannan började växa redan när min kollega började jämföra min extremt skötsamma klass tuggummituggande - som alltid funkat jättebra och som ju är excellente för tänderna - med det havererade rättsväsendet i Libyen. Jag vet att jag borde hålla käften lite oftare men nån jävla gräns får det vara på idiotin.)

2 kommentarer:

onlyme sa...

tuggummi sägs även minska stress och göra att man tänker bättre utöver att det är bra för tänderna. finns säkert massa nackdelar med men varför fokusera på dem? ;)

Silence sa...

no reason