tisdag 19 april 2011

Farewell/Goodnight

På riktigt bra humör idag, trots:

Förmiddagens träning gick åt helvete! Inte nog med att ryggen tydligen fortfarande inte tänker play ball på ytterligare några dagar ännu - tejpningen av hälarna funkade inte alls och jag fick blåsor framför allt på högra. Fick bryta efter 7 km och gå de sista kilometrarna genom skogen i bara strumporna för att det gjorde så sjukt ont annars. Så som det ser ut nu blir det inget Göteborgsvarv. Jag stack ner till Runners Store och det enda de kunde säga var att jag skulle ta skorna till en skomakare som kanske kunde laga det mjuka bak i hälen på skorna eftersom det är stora hål nu. Jag cyklade runt i praktiskt taget hela stan och insåg att ingen av de fyra skomakarna som min telefon föreslog längre fanns kvar. WTF? Så nu är väl sista utvägen att köpa nya skor men med tanke på mina hälar tar det ju flera veckor att springa in dem. Veckor jag inte har. Först och främst måste jag vila fötterna några dagar från löpning tills blåsorna försvinner och sen får vi se vad som händer. Något Växjölopp lär det ju inte bli iaf. *"%3%#¤¤))/#W#¤""!!!!

Men jag hittade en snygg jacka på J&J som jag inte kunde motstå trots att den verkligen inte var gratis. Och i köpyran på Grand Samarkand fick jag även med mig ett par skor, en sjal och ett par flip-flops hem. Nöjd! :)

Också nöjd idag för att jag får så bra betalt för ett par av spelen jag håller på att sälja.

Men framför allt ska det bli hur nice som helst att åka ner till Malmö imorgon! Stannar nog ett par dagar. Morgondagens höjdpunkt är att 90210 återkommer efter alldeles för många veckors paus. Avsnittet ska avnjutas i HD på T:s nya LED.

Om jag någon gång får barn ska han/hon få somna till den här underbara sången så ofta som möjligt:



Och på morgonen ska den lilla bebben vakna till exempelvis följande ljuva toner:



Farewell, goodbye, good night.

Inga kommentarer: