onsdag 30 april 2008

Liberty


Idag släpptes GTA IV i hela världen. För er som har levt under en sten i ett antal år är GTA (Grand Theft Auto) en av världens största (kanske DEN största) spelserier och det var nu snart fyra år sedan den senaste delen släpptes. GTA IV förväntas slå de flesta försäljningsrekord som går att slå. Folk har köat i Stockholm i tre veckor för att vara först med att köpa det. Och idag låg det i min brevlåda - som alltid en underbar känsla att öppna ett inplastat spel som man har väntat på länge, länge. Och efter några timmar känner jag en lugn tillfredsställelse - min första tanke är inte "wow, det här är världens bästa spel", men jag vet att jag kommer tycka det blir mer och mer underbart ju mer jag spelar.

Körde en spelkväll (och då snackar vi inte GTA) med Linus, Allyson, Kalle och Linda ikväll. Det var förmodligen betydligt trevligare än att sitta själv och spela TV-spel hela kvällen och halva natten. Det kan jag göra i resten av mitt liv i stället. Eller i sommar när jag kommer ha många helt oplanerade dagar (vilket nästan ger mig lite ångest).

Imorgon är det sista skoldagen den här veckan, och på kvällen är det konsert med kören vid Ryttartorpet. Sen är det bara att ta det lugnt och inte dricka någonting, för dagen efter går Växjöloppet av stapeln - ett lopp som jag är sämre förberedd för än någonsin, förmodligen. Roger (som kommer ner från Göteborg) och jag ska springa milen, Emma och Tobias kör 4,5 km. Tessan har hotat med att tillverka plakat och stå och skrika på mig på upploppet, för jag tycker ju så otroligt mycket om sådan uppmärksamhet... öhh... ja.

söndag 27 april 2008

Musik... musik!

Jag är inne i ett sjukt stim nu vad gäller att upptäcka "ny" musik. Här är några exempel:

* Portisheads nya skiva "Third", första på typ tio år. Jag älskade deras självbetitlade från 1997 och den här känns, efter första lyssningen, också riktigt bra.

* Sebastien Tellier - håller på att upptäcka denna moderna Serge Gainsbourg eller vad man ska kalla honom. Har bara hört underbara "La Ritournelle" men om resten av hans musik är ens hälften så bra är det bara att konstatera att jag har en ny idol.

* Jason Mraz - "I'm yours" är ju helt underbar. Nu ska jag djupdyka i hans tidigare skivor.

* Pacific! - när den nya skivan är som bäst skulle man kunna svära på att man ligger på en tropisk strand och dricker paraplydrinkar.

* Damien Rice är ju en av mina största idoler sedan nästan fem år tillbaka, men nu har jag upptäckt en massa av hans b-sidor och liveframträdanden, och det är så bra att det nästan är jobbigt.

Pasqua Swedish tour

Förra helgen bloggade jag från Karlskrona, nu sitter jag i Rogers lägenhet i Göteborg. Det var stor födelsedagsfest för Ulle och Julle på puben Sejdeln i närheten av Järntorget igår. 80 pers. Mycket trevlig fest! Tobias och jag lyckades tyvärr inte vinna den upphaussade quizen, men det var grymt nära. Vi hade 17 rätt av 25 och de som gick vidare till utslagsfrågan hade 18. Tyvärr gjorde vi en eller ett par lite onödiga missar. Frågan är om vi hade orkat sätta i oss den enorma ölcylindern som var första priset i alla fall.

Jag drack inte en droppe efter midnatt vilket känns väldigt skönt idag. Om några timmar åker Weronica och jag tillbaka till Växjö. Hoppas vi får sittplats - på vägen upp var det grymt lite folk men nu kanske alla ska hem efter helgen.

lördag 26 april 2008

Uppladdning

Jag fick mitt startbevis till Göteborgsvarvet idag. Startgrupp 2 i år också. Det är en bra grupp med tanke på att det finns nästan 20 startgrupper. Skönt att ha en bra seedning nuförtiden. Det finns ändå ställen där man får trängas lite men det är inget som stör speciellt mycket. Jag börjar inse att jag aldrig kommer att nå upp till startgrupp 1 - det skulle nog krävas åtminstone 10-15 minuter bättre tid och jag vet inte ens om jag skulle klara det om jag gick in för det till 100 % under ett helt års tid. Som det är nu tränar jag alldeles för lite men det är alldeles för tråkigt för att lägga ner mycket tid på det.

Körde Växjöloppet idag igen, samma runda som på själva loppet men baklänges. Det kändes segt vilket förvånade mig med tanke på hur bra det gick i tisdags. Kanske skulle jag inte tagit de där glasen rosévin hos Tobias igår... =) Tiden blev också därefter. Men jag har ändå ganska goda förhoppningar - har jag en hyfsat bra dag bör jag kunna springa under 43 i år igen, förutsatt att vädret är OK.

Det blev filmkväll hos Linda ikväll. Precis lagom lugn uppladdning inför resten av helgen. Vi såg Dazed and Confused, en av de filmer jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna. Sen kickade Linus och jag ass i kotte. :)

Tobias berättade en skräckhistoria om att han hade fått stå hela vägen till Göteborg på tåget idag. Och jag som inte har bokat sittplatsbiljett till imorgon. Kanske lite snålt och orutinerat. Men jag SKA fan sitta ner, om det så blir på golvet. Att sitta bredvid Weronica kanske blir lite omöjligt om det är mycket folk, men det hade varit nice att kunna snacka lite annars. Tre timmar är lite lång tid.

Ser fram emot festen - har egentligen ingen aning om vad man ska vänta sig förutom att det blir en jäkla massa folk och en quiz som Toob och jag ska ta hem. =)

Nu sova. Me tröttie.

torsdag 24 april 2008

Släpp fångarna loss

Våren håller på att explodera mitt framför mina ögon. Alla dessa saker har hänt den senaste veckan:

* Jag har slagit ihjäl min första mygga på balkongen (och viftat bort en jäkla massa fler när vi grillade på campus)

* Jag har släppt ut årets första geting som hade irrat sig in i min lägenhet

* Jag har bevittnat årets första nyckelpiga som landade på min jacka

* Det är knoppar precis överallt, och ibland till och med gröna blad. Nu är det bara Ekbacken som ska explodera i illgröna kaskader, och sen är det 100 % vår!

Torsdag och fredag är som vanligt defilering in i helgen. Korta arbetsdagar. Imorgon eller på lördag planerar jag ta ett genrep inför Växjöloppet och springa rundan som den går. Förhoppningsvis får jag bra formbesked. På lördag bär det av till Göteborg för Ulles och Julles (som jag inte känner) fest. Ska bli schyst. Söndag hem igen. Nästa vecka jobbar jag bara tre dagar, och sedan är det kortlov över första maj. Då blir det valborgskonsert, Växjöloppet, fest och Popadelica (antar jag, även om KoC inte kommer). Jag har nu börjat kolla på möjligheterna att flyga till Kristiansand i sydvästra Norge för att se KoC på Quartfestivalen i början av juli. Får se hur jag gör.

Städer jag varit i


Oblivion

Jag lyckades förtränga min omedelbara sorg över KoC-avbokningen ikväll. Struntade i kören och drog ut till campus för att grilla och spela kubb istället. Mycket trevligare. Har ikväll lärt mig att snurken betyder "småond och sur" medan döngelbjörn är en person som ohämmat släpper från sig kroppsliga läten. Alltid nåt. Jag har också förstått att Allysons täcknamn är Allxrom Topper och lyckats träffa Linus med en kubb i ansiktet så det började blöda. Jävligt inte skickligt. Vidare har jag fått Linda riktigt storögd och de andra också ganska förbluffade när jag fick ur mig "Börja spela nu!" när jag fortfarande väntade på att min karré skulle bli klar. Jag menade enbart att de verkligen inte behövde vänta på mig, men tydligen lät det som om jag var på krigsstigen... :) Och så har jag äntligen lämnat tillbaka Kalles vattenflaska som har stått hemma hos mig nu i säkert 2-3 veckor. Slutligen har jag fått veta att jag inte ska handla några skor till Emma i Göteborg i helgen, vilket ju var lite synd, för det hade ju varit småcoolt att gå och handla tjejskor.

Så en helt normal kväll med andra ord! :D

onsdag 23 april 2008

Helvete!


Kings of Convenience ställer in på Popadelica. Erlend har brutit handen.

Vet inte vad jag ska säga, jag känner mig bara helt tom. Det här är den konserten jag längtat mest efter i hela mitt liv, och nu känns det ganska meningslöst att gå på festivalen och se en massa andra band när man vet hur det egentligen skulle ha varit. Konserten dagen efter i Stockholm är också inställd vilket innebär att det inte finns några Sverige-konserter inplanerade alls för KoC. Känns jävligt hopplöst. Funderar allvarligt på att åka till Norge och se dem i sommar nu...

tisdag 22 april 2008

Sen formtopp

VOK-arna skulle springa nåt genrep inför tiomila idag (jag vet inte ens vad det innebär... så insatt är jag i min orienteringsklubb) och jag hade varken med mig orienteringsskor eller kompass. Så jag bestämde att köra ett eget träningspass istället. Det är det som jag verkligen gillar med VOK - känner man inte för att delta i den vanliga träningen kan man alltid hitta på något på egen hand och alla tycker det är helt OK. Det är alltid några som kör sin egen grej. Jag bestämde mig för att köra klassikern Trestugespåret, en runda på 11,5 km som jag springer sådär fem gånger om året och har gjort så i ett antal år nu. Den går uteslutande på stig och är lagom kuperad. Ikväll var det dessutom vackert med kvällssolen som lyste mellan grenarna i skogen.

Helt oväntat slog jag mitt personliga rekord. Så jävla nöjd. Det fanns egentligen inget som talade för det - jag har varit väldigt seg nu sedan en superbra period precis i början av året. Men jag har funderat på om det har med lågt blodvärde att göra - jag fick ont i magen av järntabletterna jag skulle ta efter att ha gett blod (har jag redan skrivit om det här?) så jag tog inga fler. Så mitt blod återhämtade inte sig tillräckligt fort och jag tror det kan ha gjort att jag har känt mig seg och trött när jag har sprungit. Men de senaste dagarna har jag försökt få i mig järn på andra sätt (huvudsakligen genom att äta jordgubbar, persilja och leverpastej) och jag har även gett järntabletterna en andra chans, något de tydligen förtjänade, för jag har inte fått ont i magen den här gången.

Så idag kände jag mig bara pigg hela rundan och även om jag hade skav på båda hälarna och känningar av håll är jag alltså riktigt nöjd. Bara en dryg vecka kvar nu till Växjöloppet...

It has forsaken these lands

Med tanke på hur min arbetssituation kommer att se ut till hösten - jag tänker inte ens gå in på det, för det gör mig bara håglös och uppgiven och givetvis ganska rädd - och med tanke på även en del andra saker utanför jobbet för närvarande, citerar jag bara Hospitalets "Faller ihop i en hög" och låter texten tala:

Sak på sak staplas på varann
Kommer hem och stänger dörren
Faller ihop i en hög
faller ihop i en hög

Snubblar till, det hindret kom så fort
Ligger nu på trottoaren
En hand sträcks fram, man tar den
Dras tillbaka upp igen

Försöker sova, men det är för ljust
Tar fram cykeln, rullar nedför
framför allt trampar uppför
trampar uppför

Sak på sak på varann
Massa hinder, snubblar fram
Ibland får man hjälp
En del gånger går det bra själv

söndag 20 april 2008

Ett fönster mot det förflutna

Idag fick jag för mig att jag skulle putsa mina fönster i vårsolen. Resultatet blev inte speciellt bra även om jag har en sån där riktig fönsterputsargrej som man drar längs rutan. Det blev långa intorkade ränder som jag fick torka bort i efterhand. Jag fattar inte - på den gamla goda korridorstiden var jag grym på att putsa fönster! Jag minns särskilt när Fredde och jag gick runt på Seminarievägen och knackade på rutor och erbjöd folk fönsterputsning för 20 spänn. Vi tjänade lite pengar den dagen faktiskt, och resultatet blev skitbra! Och då hade vi inte ens några bra grejer.

Så om det är någon som vet bra tips för att fönsterputsning ska ge bra resultat, är jag ytterst tacksam för tips!

I don't know dude!

När jag om tio år ser tillbaka på de roligaste videoklippen jag sett på nätet kommer det här garanterat vara en av de tio bästa och mest klockrena. Enter the talking goat:

Whaaaaaaat?

Den är bra på flera olika nivåer: främst det faktum att geten snackar så klart, men även tjejens kommentarer, storleken på ett visst bihang och en del annat. Helt fantastiskt.

Jag bloggar från Karlskrona idag efter Jennys 30-årsfest igår. Det börjar snart bli dags att ta tåget tillbaka till Växjö efter ännu en hård helg :)

torsdag 17 april 2008

Persilja

Hur gör man egentligen när man ska köpa persilja?

Jag var nere på Apoteket idag för att höra om de hade någon annan sorts järntabletter eftersom jag fick magknip av den jag fick på Blodgivarcentralen. Men damen jag pratade med sa att min sort var den snällaste de hade och att jag kunde prova äta jordgubbar och persilja för att få i mig mer järn. Jag har känt mig matt i flera veckor nu sedan jag gav blod för första gången, och det får inte hålla i sig, för nu är det ju snart dags för årets två viktigaste lopp.

Så jag begav mig till Willy:s och skulle (bland annat) inhandla persilja för första gången i mitt liv. Där ligger halvmeter långa växter, ihopbundna med gummiband som värsta blombuketterna. På etiketten på hyllan stod det "Persiljablad" så jag började direkt fundera på hur man egentligen skulle göra. Det slutade med att jag pressade ner ett gäng "plantor", med blad och stjälk och allt, ner i plastpåsen. Men man äter väl inte stjälken? Det såg helkonstigt ut och jag kunde bara hoppas att kassörskan inte skulle säga nåt. Det gjorde hon inte heller, men jag är fortfarande lite clueless när det gäller persiljan. Så ni som brukar köpa persilja i "lösvikt", berätta gärna för mig hur man ska göra genom att lämna en kommentar. Mycket tacksam.

(För första gången på säkert en månad satt inte Puma i min kassa. Det var en helt vanlig människa den här gången!)

onsdag 16 april 2008

Kommentera!

Jag skriver visserligen den här bloggen huvudsakligen för egen del; en samling av spridda tankar och observationer som är tillräckligt icke-privata för att vem som helst ska kunna läsa. Men det är ändå lite trist att ingen någonsin kommenterar några av mina inlägg, för då kan jag ju inte veta om någon läser.

Så mitt budskap till alla som läser min blogg är att lämna kommentarer! Denna blogg är högst public.

tisdag 15 april 2008

Över stockar och stenar

Riktigt skön träning ikväll. Vi körde skogsintervaller, vilket jag egentligen aldrig har gjort i den här formen. Det innebär att man kör intervaller men inte på stig utan huvudsakligen i själva terrängen. Mjuk mossa som känns som en tjockmatta, stockar, stenar, våt mark. Spring tre minuter, pausa en minut. Upprepa fem gånger. Spring en minut, pausa 30 sekunder. Upprepa tio gånger. Efter det är man ganska slut på ett väldigt skönt sätt. Jag har inte tränat med VOK nu på över en månad på grund av olika saker, så det är skönt att ha kommit igång igen. Allra bäst är att man slipper tänka på jobbiga saker ett tag. Idag har verkligen varit en riktigt dålig dag - men det var helt väntat med tanke på att jag har sovit dåligt de senaste dagarna. Nu är det en tidig morgon till och sen sovmorgon på torsdag. Ska nog bli bra. Into the ring of fire.

Into the ring of fire

I will go
into the ring of fire

I will walk
over the bridgeless chasm
Close my eyes,
will faith hold me
I will drown
until I find
the bottom
of the sea

I will leave
everything safe behind me,
traveling
into the void
If I don't need
anyone else to guide me,
I am no
longer a boy

I will go
into the ring of fire

Tröttsamt

Har precis genomgått en av de märkligaste nätterna någonsin. För det första är det tredje natten i rad med för lite sömn och eftersom jag tyvärr är jäkligt nojjig när det gäller sömn är det rätt surt. Men sedan var det då själva natten. Jag somnade nästan direkt lite efter 23 och vaknade kl 3. Så långt helt normalt, jag vaknar ofta nån gång mitt i natten och somnar om direkt igen. I natt fick jag för mig att jag inte skulle somna om, och låg i någon märklig halvsömn fram till kvart över fyra. Sen tröttnade jag och gick och lade mig i TV-soffan. Där låg jag, jättetrött så klart, och såg på TV fram till ungefär halv sex. Därefter föll jag åter i en halvsömn - jag drömde men jag kände också att jag var delvis vaken. Drömde bland annat att jag bodde hemma i mitt pojkrum igen och vaknade och insåg att klockan var 19.15 trots att jag visste att det var morgon. Min klocka sa dessutom att datumet var 0/5-08, alltså nollde maj! Jag drömde sedan att jag besökte en pytteliten skola i en fransk stad, fråga mig inte varför. Sedan var jag helt plötsligt på melodifestivalen tillsammans med mina kusiner, men jag insåg att jag inte hade några kläder på mig och fick rycka åt mig ett draperi och vira runt midjan, samt en borttappad jacka. Vi satt i någon form av sidobalkong men på marknivå, och där var vi den enda publiken trots att det var helt fullt i resten av hallen. Ett par skitsnyga sneakers stod plötsligt på marken framför mig och dem tog jag med mig hem.

Nu är jag trött och det här kommer bli en riktigt lång och jobbig dag.

söndag 13 april 2008

Breakaway

Jag behövde verkligen komma iväg från allt idag. Det är så himla skönt i de lägena att ha mopeden. Jag vet hur det var för ett par år sen när jag precis hade skaffat katt och det fanns sommarkvällar då jag höll på att bli tokig, och det enda jag ville var att dra iväg rakt ut i natten. Nu kan jag verkligen göra det. Idag körde jag iväg till ett område utanför stan där jag inte har varit innan, gick långsamt runt, satte mig ner en stund, tänkte, tog lite foton (se nedan) och kom hem i betydligt bättre form. En liten breakaway. I love those.








I can breakaway from that lonely life
And I can do what I wanna do
And breakaway from that empty life
And my world is new

And I can breakaway to the better life
Where the shackles never hold me down
I'm gonna make a way for each happy day
As my life turns around


(Beach Boys, "Breakaway")

Dö, söndag!

En ytterst dålig söndag flyter fram. Vaknade för tidigt i morse och hade helt plötsligt tusen saker att fundera på och ta beslut om. Har inte kommit fram till ett jävla dugg. Tessan kom över och vi såg på första avsnittet av The Office efter strejken. Mycket bra. Man behövde skratta lite, helt klart. Resten av dagen tänkte jag spendera med att plugga språkhistoria (ska förhöra min privatelev imorgon inför ett prov, och jag kan verkligen nästan ingenting om sånt), planera lite lektioner (tar fem minuter), fundera ännu mer och besluta precis lika mycket som innan.

Fråga kolon

Vad håller jag på med?

torsdag 10 april 2008

Rögle


Ett upplägg som plockat ur en Hollywood-thriller: Fyra lag på exakt samma poäng inför sista omgången i Kvalserien. De två bästa lagen går direkt till Elitserien. Rögle mot Mora, båda två med chans att nå eliten. Malmö mot redan avhängda Leksand och Brynäs mot väldigt avsågade Västerås. Inte så mycket talade för Rögle, förutom hemmaplan. Efter halva matchen stod det fortfarande 0-0 samtidigt som Malmö ångade på uppe i Leksand och ledde med 3-0. Och Brynäs hade redan avgjort mot Västerås. Inget talade för Rögle.

Sedan kom vändningen. Leksand började knappa in samtidigt som Rögle tog ledningen. När det återstod några få minuter av båda matcherna kvitterade Leksand och förde upp Rögle på elitserieplats. Men sedan kom kallduschen när Mora kvitterade. Matchen i Leksand gick till förlängning och det som krävdes var att inte Malmö slog in ett mål samtidigt som Rögle vann antingen på ordinarie tid eller i förlängningen. Och med 26 sekunder kvar slog Mattias Sjögren till och gjorde 2-1 till Rögle samtidigt som Leksand avgjorde matchen mot Malmö. Mora tog ut sin målvakt och Rögle avgjorde i öppen bur.

Rögle är i Elitserien igen... det är svårt att fatta. Jag kommer mycket väl ihåg hur det var förra gången det hände, 1992. Känslan är ännu bättre den här gången, främst för att hatlag nummer ett, Malmö, samtidigt förpassades till Allsvenskan. Det enda trista är att det inte blir några matcher mellan Rögle och Växjö här i Växjö nästa säsong. Men det får man stå ut med! =)

tisdag 8 april 2008

Monday morning

Jag har de senaste dagarna blivit fullkomligt besatt av låten Monday morning med svenska The Charade från deras första platta från 2005. Det är alldeles perfekt twee och det låter som ett äktenskap mellan Belle & Sebastian och Acid House Kings. Galet bra.

söndag 6 april 2008

Ännu en dag

Idag blev inte som jag tänkt mig men det var nog tur det, för annars hade jag bara suttit inne och inte gjort nånting. Vilket jag ändå gjort större delen av dagen. Allyson och Linda kom och plockade upp mig och så hämtade vi thai-mat i stan och käkade ute på campus, samt spelade Spelet om Europa, ett oskyldigt och trevligt resespel som urartade i en sadistisk spree utan like när jag intet ont anande helt plötsligt blev skickad till Vatnajökull på Island och jag blev rånad på mina pengar så att jag inte kunde lämna ön. =)

Jag plockade också hem den första Oblivion-expansionen Knights of the Nine från XBLA och det är ju bara att njuta. Jag planerar att hinna plöja igenom även den betydligt fylligare Shivering Isles innan slutet av månaden när två av de mest efterlängtade spelen någonsin släpps - Wii Fit och GTA IV.

Rögle kickade Brynäs ass i Ängelholm idag och ligger nu på elitserieplats med två omgångar kvar! Nästa match är mot Malmö, i Malmö, på tisdag. Viktigaste derbyt någonsin?

Lotta kommer hem från Thailand i natt. Skönt. Det behövs lite struktur i klassen nu. =)

Vaken?

Märkligt att jag fortfarande är vaken. Har nu varit uppe i över 19 timmar och jag känner mig fortfarande hyfsat pigg (men kommer nog somna som en klubbad säl när jag snart lägger mig). Inte ens när vi släckte alla lampor och kollade på film eller satt och berättade sagor klockan halv tre på natten somnade jag. Det beror på något.

lördag 5 april 2008

Min dubbelnatur

Ibland är det ett problem att både vara natt- och morgonmänniska. Jag älskar att sitta uppe på nätterna för att allt är så lugnt och stilla och mörkt, men jag älskar minst lika mycket att gå upp tidigt på morgonen för att... ja, allt är lugnt och stilla och ljust. Så idag vaknade jag kl. 7.55 och gick på toa och på vägen tillbaka till sängen (hade lugnt kunnat sova ett par timmar till) föll jag för frestelsen att vara med om den här klara morgonen där fågelrop är det enda ljud man hör. Det är en ganska underbar värld - men jag ser redan mig själv sovandes på soffan i eftermiddag :)

Spread sum löööv

Jag tänkte nu för en mycket kort stund låtsas att jag är med i SVT:s underbara serie Häxdansen och ta emot ett rosa brev och sprida kärlek till Kalle, Linda, Linus och Allyson. Ännu en kväll när man skrattade så mycket att man fick riktigt ont i käkpartiet. Ni är helsköna. :)

onsdag 2 april 2008

Jag såg Hitlers bil

Vissa registreringsnummer finns ju inte, eller snarare bokstavskombinationer på skylten. Inga könsord, svordomar etc. Så jag måste säga att jag blev lite full i skratt när jag ikväll på väg hem från Tobias blev omkörd av en bil med KKK. En blå Volvo, tror jag bestämt. Precis vad man väntar sig av en Vit makt-bil... eller näää...

(Och tack Internet för att jag känner mig tvungen att förtydliga att jag vet att nazism och the klan inte är exakt samma sak.)

tisdag 1 april 2008

En lju(d)vlig dag


Jag sitter just nu på jobbet, vid min kateder, och väntar på att en av mina elever ska bli klar med sitt nationella prov i engelska. Fönstret står öppet ut mot skolgården och det är en fullkomligt underbar vårdag, 1 april, det är över 10 grader varmt och solen tittar fram ganska ofta.

Ljudet...

Ljudet av skolgård påminner mig SÅÅ mycket om varför jag bara älskar det här jobbet. Det finns nog inget mer underbart ljud än lekande skolbarn i bakgrunden, bollar som rullar på asfalten, våren som har kommit. Om ni vill veta lite mer vad jag pratar om kan ni exempelvis lyssna på introt till If you're feeling sinister med Belle & Sebastian från skivan med samma namn. Kombinera det med fågelkvitter så har ni vad jag hör just nu. Jag bara suger in, halvstänger ögonen och vet att jag har hittat helt rätt.

En dag som idag är världen full av under.