torsdag 31 mars 2011

Ryggläge

Provar att blogga från telefonen. Stängde av datorn lite i förtid. Inte så att jag måste blogga varje dag men det är en småtrevlig ritual faktiskt.

Ser ut att hända en del saker till helgen, trevligt och oväntat nog. Ska vara social på hemmaplan i lite olika konstellationer. Måste också recensera några spel och på söndag är det ju en ack så viktig match i kvalserien.

Vi spenderade mer än en timme på kören ikväll på att börja lära oss sången Björn Skifs och Agnes sjöng på bröllopet i somras. Ganska trixiga stämmor. Blir nog fint till slut. Jag önskar att vi kunde sjunga lite mindre sånger om hur ärad en sagogud är i höjden. Vi är en profan kör trots allt. Vissa sånger är fina men jag skulle jävligt gärna slippa all gospel. Efter skränrock och schlager är det nog min mest hatade låtgenre. Imorgon kommer jag att, som traditionen bjuder, posta en länk till musik jag har upptäckt i mars. Det har varit en riktigt bra musikmånad för min del. :)

1 kommentar:

Anonym sa...

When you are a tobacco smoker, this can be producing your apnea much more serious. Once you smoke a cig, the airways within your nasal area become swollen, limiting the level of air that you can breathe in. Give up smoking whenever you can. In the event you can't provide up entirely, don't smoke from the nights prior to mattress. [url=http://www.x21w12w21.info]Co67tless[/url]