måndag 13 december 2010

Generalen

Efter en dryg veckas frånvaro återvände idag General P till mitt liv. Det var inga problem att klara sig utan honom denna gång men han är hjärtligt välkommen tillbaka.

Stör mig på att jag var så våldsam mot låset på bildörren för några veckor sen. Trodde det skulle vara en jättelätt sak att fixa men nu visar det sig att det kan bli ordentligt dyrt. Funkar inte ens att köra en Bart Simpson (I didn't do it)... för I did do it! Damn.

Imorgon ska jag försöka göra comeback till Växjö OK. Kan bli intressant att köra intervaller i minus 10 på isiga skogsstigar. Ser riktigt mycket fram emot det, faktiskt. Kommer ihåg vissa pass när vi var kanske 20 pers som sprang i tystnad genom den nattsvarta skogen, upplysta av pannlampor och elljus där det fanns. Det måste upplevas.

Det blir också mysig pulkaåkning på Kala höjden imorgon kväll med goda vänner. Kan bli en utmärkt tisdag!

... och på låven fortsätter nissene sin kamp mot miljonen. Synne är gravid, Bent har åkt ut för femte gången, Steven har lossnat från skorstenen bara för att få reda på att Tom har haft sex med hans stora förälskelse Kine. Fast nu har i och för sig Kine blivit utröstad.

Inga kommentarer: