fredag 17 december 2010

Satan

Blev jätteglad när de ringde från bilverkstaden och sa att bilen var färdig. Blev inte lika glad när det visade sig att de bara hade bytt fläktremmarna och inte gjort något åt låset. Det var minst 1½ veckas leveranstid på reservdelarna. OK, inte mycket att göra åt just nu. Men eftersom jag inte har bilen på jullovet kunde det ju vara bra om det blev fixat. Nu blir det inte så.

När jag kom hem från verkstaden hade hela låset hoppat in i dörren så nu går inte bilen att låsa upp överhuvudtaget eftersom förardörrens lås är sönder sedan länge.

Vad gör man nu, liksom? Det jag ser just nu är att man försöker få bilen bogserad till verkstaden på måndag och att de försöker fiska upp låset lite lagom provisoriskt så att den går att använda över jul och nyår. Men vem ska bogsera den... och så går det väl säkert inte att fiska upp låset eller fästa det på något sätt. Det måste ju vara något motstånd när man trycker in nyckeln.

Livet är underbart ibland! Nu ska jag rensa avloppet. Underbara fredag!

8 kommentarer:

onlyme sa...

lika munter som vanligt och lite till. ;) vad gör dig olycklig?

Silence sa...

Jag trodde det framgick av inlägget att det är bilen som ställer till det :)

onlyme sa...

tänkte väl inte enbart på ett specifikt inlägg... utan mer en känsla efter att ha läst många inlägg. ;) men är det bara bilen så är det lugnt. :)

Silence sa...

Vem är du förresten? Min blogg kan rimligen inte vara intressant för någon som inte känner mig, så... jag bara undrar.

onlyme sa...

Nej du känner inte mig. Vi har väl på sin höjd sagt hej ett par gånger för ett bra tag sen. Och känns väl inte viktigt vem jag är heller, jag är en lagom vrickad människa som samlar på udda bloggar om vanliga människor - gillar inte att läsa om senaste mode och kakor. Hittade hit då jag googlat fram ett inlägg om en gemensam beröringspunkt och sen läste jag vidare lite. Mer skriver jag inte här på bloggen. Om det är ok svar så? Hittade ingen mail att svara på. ;) Nu ska jag spana in dikt-arkivet.

Silence sa...

Jaha, där ser man. Du behöver inte skriva mer om du inte vill, jag var bara lite nyfiken. Skulle du vilja maila går det bra på reflektionkolon@hotmail.se.

onlyme sa...

eftersom du bara var lite nyfiken behöver jag ju inte maila mer ingående detaljer. ;)

Silence sa...

OK, jag är nog mer än lite nyfiken i så fall. :)